martes, 3 de septiembre de 2013

ROSER-2 RESTAURANTS DEL BAIX EMPORDA


EL ROSER – 2 –RESTAURANTS DEL BAIX EMPORDA


C/ Luis  Albert, 1 Tlf. 972771102. LA ESCALA

30-8-13. Avui hem decidit anar a passar el dia a L´Escala , i amb bones critiques al internet , hem escollit el restaurant  EL ROSER-2.

La historia del restaurant ROSER , va a tres generacions , els avis obren el HOSTAL ROSER, darrera l’església . EL 1964 el fill Rafael s´incorpora com a cuiner a la cuina . El 1982 , inaugurant vist el èxit del ROSER , un nou establiment el ROSER-2  . El 2005 els nets en Jordi i en Rafel agafant el timó

Hem repassat la carta i hem demanat : de primer  gazpacho de cireres amb tomàquet i trossets de llamàntol ,( molt ben trobat ) , i amanida de gambes ( no massa bona segons el meu home) . De segon ens decidim per un arròs de llagosta ( diuen que tenen fama amb els arrossos ) . La veritat que no era gens bo , la llagosta casi ni es veia i el sofregit estava massa fort . Cafè 2 clares i una copa de vi rosat , pa torrat i cafè .

Total  : 111,50 € entre els dos . Valoració : 4 sobre 10.

Les vistes del restaurant sobre el mar , gracies a unes finestres al costat de les taules son impressionants  i es lo millor del restaurant .

                                                                      Montse Boada     

No hay comentarios: