martes, 24 de septiembre de 2013


RESTAURANTS DE BARCELONA – BARRACA


24-setembre2013. Festa Major de Barcelona . Decidim donar un tom per la ciutat i acabar  dinant a la Barceloneta .El meu fill petit ens l´havia recomanat . Es un restaurant nou : BARRACA . Passeig Marítim de la Barceloneta  , 1 Tlf. 93 224 12 53 .

En Xavier Pellicer , ma dreta de Santi Santamaria a Can Faves i Rafa de Valicourt ,xef a La Torre del Remei , han unit forces per donar tot el que saben en aquest restaurant . Esta en un lloc privilegiat amb vistes al mar .El servei es rapit i molt bo ; i els arrossos son fantàstics .

Nosaltres tres , aquest dia venia el nostre fill segon , vam compartir els primers : Cassoleta de musclos cloïsses  i escopinyes ,croquetes i calamars arrebossats . De segon paella marinera , ¡ Boníssima ! ,prima de mig dit i dorada al forn , tot al punt precís , de postres gelats de la casa , vi rosat ,aigua  ,pa i cafè . Total : 123 € . Bon preu per la qualitat que BARRACA dona .  Puntuació : 8 sobre 10 .

Us el recomano per tot l´any . Dons penso que a l’Hivern , un dia de sol i amb el mar com a fons . Que mes es pot demanar .

                                                                                Montse Boada  

No hay comentarios: