domingo, 2 de noviembre de 2014

VIATGE A NOVA-YORK-OCTUBRE 2014


VIATGE A NOVA-YORK OCTUBRE-14

Aviat  farà dos anys , que amb motiu del seu aniversari vaig anar amb la meva germana petita a Nova-York

 I aquest Octubre amb  l´excusa de que el Bernat i la Jana viuen una temporada  a Nova-York vaig decidir , acompanyada de la novia del Francesc: la Jana , fer una visita a la parella.

Nova-York es una ciutat increïble, amb els seus gratacels, els seus barris encara que tots molt diferents , però cada un amb la seva personalitat ,

Vam caminar des de el Soho, fins a Harlem. Passant per Times Square i gaudint de tots els recons de Central Park.

Vam decidir fer una excursió a Washington, i encara que el President Obama no ens va rebre , vam visitar la Casa Blanca i el Capitolio ( des de Fora ) , Tota la ciutat es molt maca, i molt agradable per el visitant.

Després al tornar a Nova-York agàfarem un Ferry per poder veure la Estatua de la Llibertat de molt a prop. Per la tarda anàrem al Estadi Barclays a on jugant els Brooklyn Nets i poder  veure amb directa la passió dels aficionats als Basquet amb clau Americana .

Ah! I no me oblido de les esplèndides botigues que hi ha a la ciutat , amb preus molt bons i a on pots comprar en algunes fins passada la mitja nit.

També vam recorre el Moma, el Museu d´Art Modern, a on  poden admirar unes obres boníssimes, amb pintors de renom universal com : Cézanne Gauguin, Rousseau,Van Gogh, Toulouse-Lautrec o Degas. També Picasso, Dalí i Miro. Magnífics : Andy Warhol ,Rothko, Malévich, Matisse etc.En fi, un mati que dispara la adrenalina a qui ens agrada la pintura, abans de agafa el avio de tornada a Barcelona. 

Han sigut uns dies molt ben aprofitats,

El Bernat en tot moment ha estat pendent de nosaltres , acompanyant-nos tots els dies com un gran gentelman.

Les dues Janas son unes noies fantàstiques ,i durant tot el viatge vaig estar rodejada de amor i felicitat .

Els quatre hem gaudit de uns dies que no oblidarem mai.

Moltes gracies a tots.

                                                            Montse Boada

No hay comentarios: