sábado, 10 de mayo de 2014

L´EGGS - RESTAURANTS DE BARCELONA


L´EGGS.  RESTAURANTS A BARCELONA


Passeig de Gracia 116.  Tlf. 932384846

Esta obert de 8 del mati a 12 de la nit.

Avui per canviar una mica de menú , hem escollit el RESTAURANT L´EGGS.Esta situat a la part alta del Passeig de Gracia , els que anomenem Jardinets del Passeig de Gracia . La decoració es de fusta molt càlida i acollidora , al fons del local podem veure la cuina . Esta dirigit per el xef Paco Perez . Desprès de passar per el Miramar de Llança , la Enoteca del Hotel Arts , The Mirror , La Royal i L´Black de Barcelona i Das Stuede Berlin ha tornat i ha muntat aquest restaurant .Te 5 estrelles Michelin en la seva carrera.

El lema de aquest restaurant es “ SI T´AGRADEN ELS OUS HAS ARRIBAT AL PARADIS”. També hi pots prendre fantàstics  còctels elaborats per Javier Caballero.

Nosaltres aquesta vegada érem tres i vam escollir per compartir: Truita de bacallà , truita de botifarres variades amb bolets i ous ferrats amb calamarsets  , tot molt ben elaborat i al punt, de segon : L’hamburguesa Eggs acompanyada de patates rústicas i albergínia arrebossada amb mel , deliciós . I tacs  de lluç fregit amb verduretes . De postre crema catalana i pastis de poma amb gelat . Vi blanc de la casa ( un Panades ) , aigua i cafè.

Total 40€  per persona . Valoració : 7,30 .

Es un molt bon restaurant els cambrers i cambreres tenen un tracta molt agradable i rapit amb el client .

Us el recomano.

                                                                        Montse Boada 

No hay comentarios: