lunes, 18 de marzo de 2013

EL YANTAR DE LA RIBERA - RESTAURANTS DE BARCELONA


EL YANTAR DE LA RIBERA – RESTAURANTS DE BARCELONA

Aquesta setmana , vam decidir anar a menjar carn , després de descartar varius restaurants per no obrir el diumenge , vam triar EL YANTAR DE LA RIBERA , havia llegit bones critiques a La Vanguardia , però no hi millor experiència en provar-ho personalment .
Feia un dia plujos , però vam decidir caminar fins el restaurant ,esta al carrer Roger de Flor, 114 ( entre Gran Via i Caspe )  . TLF. 93 265 63 09 .
Havíem reservat taula a les 3 , al arribar el local era ple a vessar. El encarregat del menjador ens va situa en una taula amplia i còmode. La carta era amplia amb productes típics de la Ribera de Duero .
En Jesús Andres  , natural d´Aranda va fundà el 1985 el restaurant Asador de Mongat , al veure el èxit ,el 1991 va obrir a Barcelona el YANTAR DE LA RIBERA . La decoració del restaurant es típica dels assadors  castellans ,amb fusta molt acollidor . Disposa de 2 forns per coure els plats estrella : el be i el garrí . Que cuinen amb aigua , llard i sal .
De primer vam triar : espàrrecs de Navarra , xoriços i lloms de sardina fumats . De segon : Be i garrinet  acompanyat de amanida , molt ben fet , com feia dies no menjava . De postres milfulles i gelat de vainilla , cafè vi i aigua . Total 88€ , per dues persones , bon preu per la qualitat dels aliments i de un servei extraordinari . Valoració 8 sobre 10 .
                                                                Montse Boada     

No hay comentarios: