martes, 12 de febrero de 2013


VIATGE   A  NOVA YORK  -  4-DECEMBRE-2012

El 22 de  setembre  d´aquest any , la meva germana petita , va fer :
50 ANYS . I hem va semblar que un viatge seria un bon regal , per una data tan senyalada i per tot el que ella havia fet de be , durant tots aquests anys . Entre tota la família vàrem decidir que NOVA YORK , seria una bona destinació , ja que ella mai havia travessat el Atlàntic i que NY per Nadal es únic .
Després de valorar varies agencies de viatges els vam decidir per Promoviatges , i ho vàrem encertar .
Tot va començar quant el despertador va sonar a les 3 de la matinada del dia 4 de desembre . A les 4,50 ens reuníem amb la resta del grup  , cap a Madrid  ( si tinguéssim la  independència ,el vol hagués sigut directe i m’hagués llevat a les 8 ) . I cap a NY , que hi falta gent ! ... .Les 8 hores de viatge no es van fer llargues , poder per la il·lusió que teníem . Per la tarda arribada al Hotel Rom Rose Manhatan ,i passejada per el Centre . El nostre hotel esta molt cèntric : el carrer 45 amb la 6 Avd. Tots els matins ens recollia un autocar ,amb el guia local ,el JORGE , i acompanyats en tot moment per la Dolors la nostre guia catalana .
Vàrem recorre tot NY , amb els barris del BRONX,QUEENS,BROOKLYN,LONG ISLAND.Vem passejar per la 5 ª Avd. , per LITTLE ITALY, CHINATOWN, per el BARRI JUEU,per la ZONA ZERO , per el PONT de BROOKLYN, i també per el grandiós CENTRAL PARK.
Vam pujar als gratacels del TOP OF THE ROCK ( l´observatori del Rockefeller Centre ) i al EMPIRE STATE BUILDING , amb unes vistes meravelloses  de la ciutat , tan de dia com de nit . I també vam agafar el ferry per poder veure de ben a la bora la ESTATUA DE LA LLIBERTAT . Menjar molt be i veure dos musicals : un de Nadal al RADIO CITY , i el REI LLEO.
Hem fet bons amics com la Isabel i la Nuri , de Dosrius , les companyes de Girona i fins i tot la parella de Madrid , però que eren del Atletic .
Espero que igual com jo , la meva germana guardi un bon record d´aquest viatge .
I com que encara ens ha quedat moltes coses per veure , segur que tornarem a NOVA YORK.
Montse Boada

No hay comentarios: