domingo, 1 de enero de 2012

RESTAURANTS A BARCELONA - CAN RAMONET






RESTAURANTS A BARCELONA – CAN RAMONET




c/Maquinista,17 . tf./933193064




31-12-11- Avui es l’últim dia del any. Jo he planificat dinar a casa . M´he passat 3 hores cuinant . : sopa de galets ,conill amb bolets i crema .




Però al migdia el meu home ha trucat per preguntar-me si m´agradaria dinar a fora , fa un dia fantàstic , estem a 16º C i un sol esplendit.




Penso que ja menjarem el dilluns , el dinar que he cuinat.




Anem a la Barceloneta , ens hem decidit per CAN RAMONET.




Es un restaurant dels mes antic d´aquesta zona de Barcelona .Esta davant del mercat .Sembla que ha canviat d´amo . Els cambres tots son estrangers .Demanem 2 tapes de primer: escalivada amb formatge de cabra i peixet fregit .De segon rap amb salseta . Un cafè amb llet , pa amb tomàquet i aigua .Tot molt bo .El servei es rapit i professional . El lloc molt agradable , conservant el sabor d’abans . El preu 67,25 € els dos . La valoració 6 sobre 10.




Després donem un passeig per la Barceloneta , al costat de la platja fins el Hotel W – Vela . Hi ha molta gent a la platja, prenen el solet ( increïble en un mes de desembre) , altres fent surf , i altres preparant-se per la nit de fi d´any . Us recomano aquest restaurant .




Montse Boada

No hay comentarios: