lunes, 9 de mayo de 2016


RESTAURANTS DE BARCELONA –LOUIS 1856


El Restaurant

Ronda San Antoni 41- Tf. 93 425 37 70

El dijous passat havíem quedat amb la meva germana i dues amigues per anar a sopar. Ja fa uns dies vaig veure un anunci a La Vanguardia d´aquest restaurant . Tenia molt bona pinta i vam decidir anar-lo a provar.

El senyor Moritz va instal·la la seva fabrica en aquest lloc en el 1856. I es un homenatge en el fundador de aquesta cervesa

Vam quedar a les 8 . El restaurant esta situat al pis de baix  de la Casa Moritz.  Es un local magnífic decorat per el arquitecte Jean Novel. Molt acollidor sobretot per lo gran que es el espai.

La cuina esta portada per Jordi Vila – chef amb una estrela Michelin.

Nomes seure ens van portar dos aperitius Louis 1856

Aconsellades per el nostre cambrer i posant també del nostre gust vam escollir: De primer Amanida Verda de Fulles . I  Gran Safata de Verdures.

Tot per compartir molt abundant i amb una presentació excel·lent.

De segon: Fina pizza cruixent de patata al forn i Calamar Farcit.

La pizza molt bona i original  .

De postra un pastis Taten  ,

Aigua , una clara i una cervesa .

Total entre les 4 : 111 €.

Valoració :  8.30 sobre 10

Us el recomano . El restaurant mescla la cuina tradicional francesa i la catalana.Els plats son molt abundants i propis per compartir.

                                                              Montse Boada

No hay comentarios: