sábado, 5 de marzo de 2011

DROGUES NO

DROGUES NO

He llegit l’article de la Pilar Rahola , de La Vanguardia , del dia 2-3-11 “Del uso al abuso “ , i estic molt d’acord amb ella .

Penso que no es necessita per divertir-se ,ni quant un es jove , ni mes grand embriagar-se o drogar-se .

Recordo els meus anys de adolescent , quant la droga era habitual tan o mes que ara . Drogues molt fortes com la LSD ,marihuanes i altres . Recordo les reunions clandestines en contra del regim franquista , a on les tardes nits eran fantastiques , i a on jo i altres companys sempre varem dir “ NO a des drogues .

¿ Perquè ara en les nits i matinades de la joventut , sembla que un no pugui divertir-se sense consumi alcohol i drogues .

Serà , perquè ens han fet creure que tot es molt inofensiu , a traves de les pel·lícules , sobretot espanyoles , a on tothom te una birra i un porro per pesar-ho be ?.

Crec que es un mal camí. Nomes hem de veure la quantitat de esquizofrènia , segons diuen els especialistes , provocada per la marihuana , i parlo perquè coneix-ho casos propers .

Nanos que ja queden tocats per sempre . Nois que podien haver tingut un futur fantàstic

Familiars destrossats per malalt , que sempre mes haurà de cuidar-se .

Molts casos de suïcidi , i molta pena per els pares que queden , pensant que poder ells van tenir la culpa .

Hem de canviar la societat , ensenyar a la joventut, que amb esforç , encara que ara sembli que costa molt , desprès la recompensa es molt grand .

Ensenyar als nostres fills que hi ha milers de maneres per divertir-se . Com a mi hem va ensenyar els meus pares , i com jo he procurat ensenyar als meus fills. .

I a pesar que vaig tenir la droga molt a ma .

Sempre vaig dir . “ DROGUES NO “.

Montse Boada

No hay comentarios: