miércoles, 1 de septiembre de 2010

LA CAROL

La CAROL es una dona atractiva , distingida , alta i prima , de pell molt blanca , i amb el cabell recollit com la Grace Kelly . Va nèxia al Marroc ; però dedueixo que de pares estrangers . Treballava com a secretaria en una fabrica d’automòbils .

I allà va anar a demanar feina en JOAN , un xicot que volia provar fortuna al estranger . Venia de una família catalana acomodada .

Nomes veure’s es van enamorar i al cap de l’any es van casar . En oposició de les dues famílies . La de la CAROL perquè no es fiaven del Joan , els seus germans pensaven que s’aprofitaria d´ella i desprès la plantaria . I la del Joan perquè aquella noia no era de la seva categoria .

Ells van passar de les famílies i van seguir amb el seu amor .

Al cap de un any es van casar i aviat la Carol, es queda prenyada , però pati un avorto .

Al cap de poc temps es un altre avorto , aquest degut a un terrible accident de cotxe .Un home que anava begut es va tirar a sobre d’ells . Aquest senyor , no parava de dir una i mil vagades “ Jo que no bec mai , però venia de una celebració .....” Es va portar molt be amb ells , i tots els dies que la Carol va estar a l’hospital la va anar a veure-la , omplin de flors tota la habitació .

A la fi semblava que el primer fill anava a bon port , i el Joan va decidir anar a Barcelona , perquè la seva dona paris en una clínica .

Va nèxia la primera nena , desprès la segona , desprès la tercera , i el quart va ser un nen .La família del Joan continuava veien a la Carol amb no massa bons ulls . No entenien que ella treballes i fos una dona moderna e independent , quant totes les seves cunyades vivien sense fer res .

En aquella època nomes treballaven las que ho necessitaven .

La felicitat d’aquesta parella va durar poc . En Joan als 38 anys va morir de un càncer.

I la Carol , va quedar sola amb els 4 fills .

Tots van estudiar carrera universitària a base de molts sacrificis . Tots treballaven mentre anaven a la universitat .

Avui en dia la Carol es feliç de viure a Barcelona , a on ha creat una meravellosa familia amb fills i nets .

Ella a vegades se sent molt sola , Pensa que amb el seu marit al costat la felicitat seria infinita .

Però en aquest mon , tots tenim una missió , i la seva encara esta aquí fins que Deu vulgui .

Montse Boada

No hay comentarios: