EL YANTAR DE LA RIBERA – RESTAURANTS DE
BARCELONA
Aquesta
setmana , vam decidir anar a menjar carn , després de descartar varius
restaurants per no obrir el diumenge , vam triar EL YANTAR DE LA RIBERA , havia
llegit bones critiques a La Vanguardia , però no hi millor experiència en
provar-ho personalment .
Feia
un dia plujos , però vam decidir caminar fins el restaurant ,esta al carrer
Roger de Flor, 114 ( entre Gran Via i Caspe )
. TLF. 93 265 63 09 .
Havíem
reservat taula a les 3 , al arribar el local era ple a vessar. El encarregat
del menjador ens va situa en una taula amplia i còmode. La carta era amplia amb
productes típics de la Ribera de Duero .
En
Jesús Andres , natural d´Aranda va fundà
el 1985 el restaurant Asador de Mongat , al veure el èxit ,el 1991 va obrir a
Barcelona el YANTAR DE LA RIBERA . La decoració del restaurant es típica dels
assadors castellans ,amb fusta molt
acollidor . Disposa de 2 forns per coure els plats estrella : el be i el garrí
. Que cuinen amb aigua , llard i sal .
De primer
vam triar : espàrrecs de Navarra , xoriços i lloms de sardina fumats . De segon
: Be i garrinet acompanyat de amanida ,
molt ben fet , com feia dies no menjava . De postres milfulles i gelat de
vainilla , cafè vi i aigua . Total 88€ , per dues persones , bon preu per la
qualitat dels aliments i de un servei extraordinari . Valoració 8 sobre 10 .
Montse Boada
No hay comentarios:
Publicar un comentario