RESTAURANTS DE BARCELONA –LOUIS 1856
Ronda San Antoni
41- Tf. 93 425 37 70
El dijous passat havíem quedat amb la meva germana i dues
amigues per anar a sopar. Ja fa uns dies vaig veure un anunci a La Vanguardia
d´aquest restaurant . Tenia molt bona pinta i vam decidir anar-lo a provar.
El senyor Moritz va instal·la la seva fabrica en aquest
lloc en el 1856. I es un homenatge en el fundador de aquesta cervesa
Vam quedar a les 8 . El restaurant esta situat al pis de
baix de la Casa Moritz. Es un local magnífic decorat per el
arquitecte Jean Novel. Molt acollidor sobretot per lo gran que es el espai.
La cuina esta portada per Jordi Vila – chef amb una
estrela Michelin.
Nomes seure ens van portar dos aperitius Louis 1856
Aconsellades per el nostre cambrer i posant també del
nostre gust vam escollir: De primer Amanida Verda de Fulles . I Gran Safata de Verdures.
Tot per compartir molt abundant i amb una presentació
excel·lent.
De segon: Fina pizza cruixent de patata al forn i Calamar
Farcit.
De postra un pastis Taten
,
Aigua , una clara i una cervesa .
Total entre les 4 : 111 €.
Valoració : 8.30
sobre 10
Us el recomano . El restaurant mescla la cuina
tradicional francesa i la catalana.Els plats son molt abundants i propis per
compartir.
Montse Boada
No hay comentarios:
Publicar un comentario