RESTAURANTS DE BARCELONA –LOUIS 1856
Ronda San Antoni
41- Tf. 93 425 37 70
El dijous passat havíem quedat amb la meva germana i dues
amigues per anar a sopar. Ja fa uns dies vaig veure un anunci a La Vanguardia
d´aquest restaurant . Tenia molt bona pinta i vam decidir anar-lo a provar.
El senyor Moritz va instal·la la seva fabrica en aquest
lloc en el 1856. I es un homenatge en el fundador de aquesta cervesa

La cuina esta portada per Jordi Vila – chef amb una
estrela Michelin.
Nomes seure ens van portar dos aperitius Louis 1856

Tot per compartir molt abundant i amb una presentació
excel·lent.
De segon: Fina pizza cruixent de patata al forn i Calamar
Farcit.
De postra un pastis Taten
,
Aigua , una clara i una cervesa .
Total entre les 4 : 111 €.
Valoració : 8.30
sobre 10
Us el recomano . El restaurant mescla la cuina
tradicional francesa i la catalana.Els plats son molt abundants i propis per
compartir.
Montse Boada
No hay comentarios:
Publicar un comentario